Top left
Bee Perfect Specht 24 4793 HN Fijnaart E info@beeperfect.nl www.beeperfect.nl

Re-integratie

Bee Perfect heeft begeleiders met de juiste zorg voor mensen. De adviseurs beschikken allemaal over uitgebreide ervaring in het begeleiden van mensen. Er bestaat een uitstekende mix in het begeleiden van mensen en daarnaast het beschikken van een groot netwerk van bedrijven en vacatures.

Een werkkring biedt financiële zekerheid, een tijdstructuur en sociale contacten. Het niet hebben van werk kan grote gevolgen hebben voor het individu en het gezin. Bee Perfect staat mensen bij in dit moeilijke traject. Gezamelijk wordt er een conctreet actieplan opgesteld en uitgevoerd.

De adviseurs helpen mensen tevens met het presenteren van zichzelf, het benutten van hun talenten en het versterken van aandachtspunten. Coaching en training zijn hierbij vanzelfsprekende begrippen. De adviseur zal gezamenlijk met de kandidaat initiatief nemen in het benaderen van de arbeidsmarkt waarbij gestimuleerd wordt dat de kandidaat zoveel mogelijk verantwoordelijkheid neemt waar dat mogelijk is. In de praktijk blijkt dat onze begeleiders sterk zijn in goed persoonlijk contact en sterk zijn in het benaderen van bedrijven voor vacatures.

Bij aanvang van een begeleidingstraject is het erg belangrijk dat er een goede klik is tussen de persoon en de adviseur. Er vindt altijd één of meerdere kennismakingsgesprekken plaats alvorens wordt gestart met de begeleiding.